Даніель Салем і Коля Сєрга стали амбасадорами слушної кампанії «Чуєш? Плюс. Плюс»

Коля Сєрга
Хороший слух – ще одна суперзброя наших військових. Зірковий медіабренд Viva! підтримав соціальну кампанію ГО «Відчуй», амбасадорами якої стали Даніель Салем і Коля Сєрга.

Телеведучий Даніель Салем та музикант Коля Сєрга стали офіційними амбасадорами слушної кампанії «Чуєш? Плюс. Плюс» громадської організації «Відчуй». Кожен із них сьогодні зі зброєю в руках боронить Україну та з власного досвіду знає: хороший слух – ще одна суперзброя наших військових. Одним з амбасадорів є також директор Малої академії наук, доброволець Оксен Лісовий. Партнери кампанії – Міністерство охорони здоров’я та Радниця-Уповноважена Президента України з питань безбар'єрності.

Слушна кампанія «Чуєш? Плюс. Плюс» включає безкоштовну психолого-педагогічну реабілітацію захисників та захисниць із травмами органів слуху й превенцію таких ушкоджень.

Слухопротезовані військові отримають консультації та супровід під час відновлення від кваліфікованих спеціалістів. Допомога надається і в онлайн-форматі, й офлайн у центрі «Відчуй» у Києві. Окрім того, громадська організації передає військовим першу партію придбаних індивідуальних фільтрів захисту, спеціально розроблених для використання в воєнних умовах. Їхня інноваційна перевага – захищають від піків шуму (постріли, вибухи) й дозволяють чітко чути те, що відбувається навколо.

«Для мене особисто це дуже важливо. Після двох контузій добре знаю, що таке акустична травма. Це гіпергучно, боляче. І водночас, як у вакуумі. Відновити слух можливо, але це складний і тривалий процес. Цінно, що «Відчуй» працюватиме з травмованими і ділитиметься експертизою. Без досвідчених фахівців повернутися до норми фактично нереально», – ділиться Даніель Салем.

Даніель Салем

«Для мене як для музиканти війна асоціюється з аномальною гучністю. Людина не здатна без додаткового спецзахисту адекватно витримувати таке шумове навантаження. Рішення, яке пропонує «Відчуй»  – тактичні беруші – наші хлопці вже протестили. І скажу вам, що для штурмовиків, арти, танкістів, ППОшників це незамінний аксесуар. З ними точно по рації на питання «Чуєш?» відповідь буде «Плюс. Плюс», – переконаний Коля Сєрга.

Коля Сєрга

Читайте також

«С*ка! Ну як так можна?!»: Коля Серга розкрив усю правду про листування з Регіною Тодоренко

«С*ка! Ну як так можна?!»: Коля Серга розкрив усю правду про листування з Регіною Тодоренко

Чекала на «русский мир»: Анатолій Анатоліч висловився про позицію Maruv

Чекала на «русский мир»: Анатолій Анатоліч висловився про позицію Maruv

«За даними ВООЗ, тривалий звуковий тиск у 80 децибелів – це  вже травма слухового апарату людини. У зоні бойових дій шумовий фон удвічі вищий. І він не може не впливати на слух. Тож радий стати частиною проєкту, який піклується про те, щоб військові могли чути мирне життя після нашої перемоги», – говорить Оксен Лісовий.

Оксен Лісовий

«Насправді ми маємо щастя сьогодні займатися тим, чим займалися багато років до – допомагати людям із порушенням слуху. Вже понад 300 днів триває велика війна. І ми докладаємо усіх зусиль, щоб наші захисники та захисниці повернулися після перемоги в мирне життя, наповнене улюбленими звуками. Вдячні Даніелю, Колі, Оксену, що попри бойові завдання знайшли можливість долучитися і підсилити нас. Разом ми точно зможемо більше», – впевнена Людмила Пишна, співзасновниця та керівниця громадської організації «Відчуй».

Дізнатися більше та записатися на консультацію, а також долучитися до фандрейзингу на придбання індивідуальних фільтрів захисту органів слуху українських військових у межах слушної кампанії «Чуєш? Плюс. Плюс» можна тут

Читайте також

Джамала вирушить у свій перший тур Північною Америкою

Джамала вирушить у свій перший тур Північною Америкою

Думка Олександра Педана про найоплачуваніші професії післявоєнного майбутнього

Думка Олександра Педана про найоплачуваніші професії післявоєнного майбутнього

Громадська організація «Відчуй» з 2011 року системно займається реабілітацією, допомогою, соціалізацією, реалізацією прав дітей і дорослих із порушеннями слуху та їхніх родин, а також плекає культуру турботи про власний слух.

Фото: пресслужба

Бєдняков
Попередній матеріал

Народження сина та зустріч із рідними після служби: найтепліші спогади 2022 року від телезірок

Святослав Вакарчук під час інтерв’ю з Наталією Мосейчук розповів щемливу історію пораненого бійця
Наступний матеріал

Святослав Вакарчук довів Наталію Мосейчук до сліз

Новини партнерів